Hotels bij vliegveld Mexico City // prijzen vergelijken

Er zijn een flink aantal goede hotels in en bij Mexico-City Airport. Denk aan het Courtyard bij Marriott, of het NH Collection Hotel. Het NH Collection is de enige die echt in de terminal zit, in T2 oftewel Terminal 2. Verder zijn er goede vliegveld hotels die niet per se op het vliegveld zitten, maar wel vlakbij en met regelmatige shuttle busjes prima te bereiken zijn. Heb je een overstap op het vliegveld van Mexico dan kun je (als het niet ’s nachts is) ook een lounge boeken. Dit kost minder dan een hotel.

Wil je toch een hotel boeken bij vliegveld Mexico-stad? Dan raden wij aan om op booking.com te zoeken. Vink wel even een 24-uurs receptie aan bij de filters, en we raden ook aan om een hotel met een goede verbinding met vliegveld Mexico-City te zoeken. Dit zijn allemaal filters die je eenvoudig kunt aankruisen links.

Het NH Collection heeft een 24 uurs receptie, zelfs een gym en een goede verzameling kamers. Heel goedkoop is het niet maar wel voor klanten die voor gemak kiezen, en zo misschien nog even rustig kunnen werken.